Δημιουργία Avatar στο περιβάλλον του Pixton

Στο Διαδίκτυο (Internet) ένα άτομο μπορεί να μη θέλει να “ανεβάσει” μια πραγματική του εικόνα. Μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να δημιουργήσει ένα Avatar, δηλαδή  μια διαφορετική εικόνα που θα είναι αντιπροσωπευτική, θα δηλώνει αυτό το άτομο και θα τον βοηθά να επικοινωνεί με διαφορετικούς συνομιλητές. Τι περισότερες φορές λοιπόν με τη λέξη “Avatar” εννοούμε μια μικρή εικόνα που βρίσκεται δίπλα σε ένα ψευδώνυμο και χρησιμεύει για καλύτερη αναγνώριση του χρήστη. Τα Avatars χρησιμοποιούνται σε φόρουμ, στα κοινωνικά δίκτυα, σε ηλεκτρονικά ημερολόγια κ.λπ.

Το Avatar μπορεί να είναι ένα σκίτσο που μοιάζει με αυτόν που το έχει ή ακόμα και να έχει μια χαρούμενη ή όχι, έκφραση. Βέβαια, δεν είναι ανάγκη να είναι ένα σκίτσο που μοιάζει αναγκαστικά με το άτομο αλλά μπορεί να είναι κάτι τελείως άσχετο. Επίσης, μπορεί να είναι ένα ζωάκι, μια κιθάρα, μια μπάλα ή τέλος πάντων, κάτι που αρέσει στον ιδιοκτήτη του Avatar.

Παρακάτω παρακολουθείτε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζω τον τρόπο δημιουργίας του Avatar στο περιβάλλον του Pixton. Μην ξεχάσετε να αποθηκεύετε και το σκίτσο σας με το πρόσωπο και το σκίτσο σας με ολόκληρο το σώμα ώστε να το έχετε στον υπολογιστή σας για να το χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *