Φυσικό τοπίο

Οι μαθητές μας δημιουργούν με το Revelation Natural Art. Το λογισμικό δίνει ένα εύχρηστο περιβάλλον με γραμμές, έτοιμα σχήματα αλλά και έτοιμα εικονίδια – στάμπες. Αυτή η πληθώρα των σταμπών, οι οποίες μάλιστα είναι τοποθετημένες και σε κατηγορίες, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν δημιουργικά και μάλιστα με ένα αποτέλεσμα που τα ικανοποιεί αλλά και τους οξύνει τη φαντασία.

Φυσικό τοπίο

 

Αν πρόκειται για μαθητές που δεν ξέρουν ακόμα να διαβάζουν (αρχές της Α’ τάξης), οι εκπαιδευτικοί χρειάζεται να τα καθοδηγούμε αρκετά.

φυσικό τοπίο
Στόχοι:οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με ένα λογισμικό το οποίο δίνει εργαλεία για να παρουσιάσουν μια εικόνα με οδηγό τη φαντασία τους.οι μαθητές να ασκηθούν στην αυξομείωση του μεγέθους της εικόνας
  1. Revelation Natural Art:Για μια πρώτη επαφή των μαθητών μας με το λογισμικό, τους καθοδηγούμε να ανοίξουν ένα αρχείο του Revelation Natural Art το οποίο έχουμε αποθηκεύσει στην Επιφάνεια εργασίας (για να είναι εύκολο να το ανοίξουν από εκεί) και στο οποίο έχουμε τοποθετήσει ουσιαστικά ένα υπόβαθρο.
  2. Με σύρε κι άφησε φέρνουν εικονίδια.
  3. Χρησιμοποιώντας τις λαβές των εικόνων, αυξομειώνουν το μέγεθός τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *